Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Policy lezen.
Offerte aanvraag mogelijk. Scherpe prijzen. Unieke producten. Veilige betaalomgeving. Boven €75 euro gratis verzending.

Stadler Form® Jack

Jack is de krachtpatser onder de luchtbevochtigers. Deze mooie jongen is geschikt voor kamers tot maar liefst 65 m2. Kies zelf via de ingebouwde hygrostaat de gewenste luchtvochtigheid. De Stadler Form schakelt automatisch uit als deze is bereikt.

Deze krachtige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes van maximaal 65m2/160m3. De Stadler Form Jack is een ultrasone vernevelaar met een dubbele uitgang voor de mist. De maximale output van de luchtbevochtiger is 480 gram/uur.
Jack heeft een ingebouwde hygrostaat. Als de Jack wordt aangezet, verschijnt op het digitale display de huidige luchtvochtigheid. Hierna is de luchtvochtigheid naar eigen inzicht in te stellen, van 40 tot 70 procent. Zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt, schakelt de Jack automatisch uit. Het is ook mogelijk via de ‘co’ functie de bevochtiger continue aan te laten staan.

Een speciale functie van de Jack luchtbevochtiger is de voorverwarming. Door deze modus te selecteren wordt het water tot 80 graden verwarmd, waardoor de luchtbevochtiger een hogere capaciteit heeft. Gebruik de optionele Ionic Silver Cube om bacterievorming in het water tegen te gaan, en de anti-kalk filter om witte aanslag te stoppen. Als de watertank van 5 liter leeg is, schakelt Jack automatisch uit en geeft het display ‘no’ weer.

Specificaties :

  • Voor ruimtes tot 65m²/160m³
  • Afmetingen: L 23 x B 16,5 x H 31,6 cm
  • Inhoud watertank: 5 liter
  • Inclusief geïntegreerde hygrostaat
  • Voorverwarm functie voor hogere capaciteit
  • Verkrijgbaar in Zwart en Wit

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Wij leveren producten meestal binnen drie- en maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling. Indien wij.. lees meer...

  • € 229,00
  • Excl. BTW: € 189,26

Tags: stadler, form®, jack, ventilatoren, verfrissers